Ingyenes hallásvizsgálat

KÉP

A halláskárosodás a lakosság 10%-át érinti, ez hazánkban több mint egymillió embert jelent!

Sokan nem érzékelik a problémát, mivel hallásuk állapota évek alatt fokozatosan romlott, egyszerűen hozzászoktak ehhez a rendkívül bizonytalan, veszélyes állapothoz. A halláscsökkenés ugyanis negatívan befolyásolja az ember helyzetfelismerési készségét, reakcióit, gyakran gondot okoz a biztonságos közlekedésben, vagy akadályozza a biztonságos munkavégzést. Számos kellemetlenség, kisebb-nagyobb baleset megelőzhető lenne, ha a hallással kapcsolatos problémák kezelve lennének.

 

Honnan lehet tudni, hogy valami probléma van a hallásunkkal?

A hallás romlása időben észlelhető olyan apró jelekből, mint a sűrű visszakérdezés, a beszélgetésbeli félreértések, a túl hangosan hallgatott televízió vagy rádió. Ha ezek közül valamelyiket tapasztalta már, vagy családja, ismerősei jelezték ezen problémák bármelyikét Önnek, akkor érdemes eljönnie az ingyenes hallásszűrésre.

 

Hogyan történik a vizsgálat?

A teljesen fájdalommentes vizsgálatokat kellemes, barátságos környezetben, magasan képzett audiológus szakember végzi, személyre szabott ellátást nyújtva. A szűrés mindössze 20-30 percig tart, és az előjegyzési rendszernek köszönhetően egyenként, várakozás nélkül foglalkozunk ügyfeleinkkel.

 

Mit kell Önnek tennie, hogy részt vegyen az ingyenes vizsgálaton?

  • Azért, hogy ne kelljen várakoznia, egyeztessen telefonon munkatársunkkal egy Önnek megfelelő időpontot.
  • Hozza magával személyi igazolványát, TAJ kártyáját, és jöjjön el a szűrésre, ahol megvizsgáljuk hallását.

 

Ha az eredmény megfelelő, további tanácsokkal látjuk el jó hallásának megőrzése érdekében. Amennyiben hallása, beszédértése javításra szorul, személyre szabott tanácsokkal látjuk el, és teljes körű hallásgondozással segítünk Önnek.

Jó hallásának megőrzése érdekében, vagy fennálló hallásproblémák esetén keressen fel bennünket!

Kérjük, hogy időpont egyeztetés céljából hívja az Önhöz legközelebb eső Amplifon Hallásközpontot, és jelentkezzen be az ingyenes hallásszűrésre! Hallásközpontjaink elérhetőségeit itt találja.

« Vissza a főoldalra